Studietur  med HF Cold Hawaii

Vores studietur går hvert år til Portugal. Helt præcist området Baleal nær atlanterhavsbyen Peniche nordvest for Lissabon.

I Baleal bor vi i gåafstand til flere forskellige spots, herunder begynderspots, beachbreaks og reefbreaks. Vores lejede biler giver mulighed for at komme til de surf- og skatespots, der er længere væk.

Så meget som muligt vil vi gerne inddrage og forme vores studietur efter holdets ønsker. Derfor kan vi ikke vise jer et helt program for turen.

Vi kan dog efter en del besøg i området, se at der er helt særlige oplevelser der går igen:

 • Fatum Boardfactory
  Et virksomhedsbesøg der for mange giver et stort indblik i de mange forskellige ”boardshapes” og giver forståelse i forhold til egne behov.
 • Nasarè (Big wave surfspot)
  Nasaré er kendt for at have målt verdens største bølge. Stedet og bølgerne giver en vis følelse af ærefrygt. Altid et besøg værd.
 • Lourinhò skatepark
  En skatepark i nærdheden af Baleal. Hyggelig og med plads til alle
 • Surfcastle Barbeque
  Den årlige BBQ på Surfcastle er værd at nævne. Hyggelig og med mad i overflod. I det hele taget er SurfCastle og særligt SurfCastles ejer, Joao værd at fremhæve. En fantastisk vært, surfer og spreder af god energi.
 • Surf Surf Surf!
  Morgensurf, formiddagssurf, eftermiddagssurf og lige en lille aftensurf.
 • Fælles morgenmad og aftensmad
  Vi samles hver morgen og hver aften, og får et overblik over vejr og aktiviteter. Alt sammen med stor medindflydelse fra vores elever.
 • Kulturture i området
  Når armene og kroppen er slidte, tager vi på kulturtur, skatetur eller et cruise i området.

 

På studietur i Portugal med HF Cold Hawaii
HF Cold Hawaii på studietur
På studietur i Portugal med HF Cold Hawaii